Professzionális fémes megoldások

A mobil színpad ár alakulására ható tényezők és kérdések

Mobil színpad ár, mobilszínpad ár

Mennyibe kerül egy mobil színpad? Milyen tényezők és kérdések befolyásolják a mobil színpad ár alakulását? Illetve milyen szempontok mentén kalkulál árat a mobil színpad eladó?

Ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg egyenként a bejegyzésben, egyúttal rámutatva a mobil színpad ár lehetséges kedvezményeire is.

Mobil színpad ár, mint a beszerzés egy lényeges szempontja

A könnyű és gyors összeállítás, a masszív és stabil szerkezet, illetve a biztonságos használat lehetősége mellett a mobil színpad ár szintén nem elhanyagolható szempont akkor, amikor a beszerzésről és a kivitelezésről van szó.

Függetlenül a megrendelő kilététől rendszerint egy adott nagyságú büdzsével számolhatunk ugyanis, amit össze kell egyeztetni az igényekkel. Lehetőség szerint úgy, hogy egyik szempontból se kelljen kompromisszumot kötni.

Mi mennyibe kerül – avagy szempontok a mobil színpad eladó részéről

Úgy is fogalmazhattunk volna, hogy miért fizet az ember, amikor a mobil színpad áráról van szó? Mindenekelőtt számolni kell az anyagköltséggel, ami egy mobil színpad féle beruházásnál az ár meghatározó részét teszi ki.

A mobil színpad eladó szempontjából persze nem lényegtelen, hogy a gyártás és összeállítás milyen munkamennyiséget igényel. Ezt nagyban befolyásolja a mobil színpad kívánt mérete, az összetétele, kiegészítve a lehetséges igényként felmerülő extra megoldásokkal és technikai elemekkel.

Egészen sokféle tényező játszik tehát közre a mobil színpad ár alakulásában, ráadásul a szerkezet típusa is többféle lehet.

Nem mindegy, hogy egyedi, vagy nem egyedi mobil színpadról van szó

Ha pusztán az ár nézőpontjából indulunk ki, akkor a nem egyedi mobilszínpadok várható összköltségével rendszerint könnyebb feladat előzetesen számolni. Egy-egy ilyen mobil színpad standard elemekből áll össze, amikhez listaár tartozik. Így az elemek szükséges számát ismerve máris készíthető egy hozzávetőleges kalkuláció.

Összetettebb a helyzet, ha egyedi mobil színpad ár előzetes kiszámításáról van szó. Ilyenkor ugyanis az egyéni igények függvényében alakul az, hogy miből mennyi kell, és aztán az előzetes tervek kivitelezése mennyibe fog kerülni.

Mi egyébként a tanácsadások és első egyeztetések alkalmával költséghatékony megoldást szoktunk javasolni ár szempontjából. Ha például valamit x mennyiségű fix elemmel is megoldhatunk, akkor nem bonyolítjuk a dolgot feleslegesen.

A mobil színpad árát befolyásoló egyéb tényezők és plusz elemek

Nem véletlen, hogy a mobil színpad tényleges árát csakis az igények részletes feltérképezését követően tudjuk pontosan megmondani. Gyakori ugyanis, hogy az előzetes egyeztetések során derül fény további elengedhetetlen megoldásokra.

Rendszerint a következő plusz elemek és kérdések befolyásolják még a mobil színpad árát:

  • Szükség van-e a színpadhoz lépcsőre? Ha igen, akkor mekkora mennyiségben?
  • Kell-e a lépcsőhöz korlát?
  • Lesz-e szükség színpad szoknyára?
  • Milyen lábak legyenek a szerkezethez?
  • Szükség van-e a mobil színpadhoz szállítókocsira?
  • Van-e szükség pluszban összeszerelésre, illetve használati tanácsadásra?

Nyilván a mobil színpad eladó ezeket a kérdéseket azért teszi fel, hogy a saját maga költségeit és ráfordításait be tudja kalkulálni a mobil színpad árba. Ugyanakkor a költségeket csökkentő opciók is léteznek.        

A mobil színpad árának lehetséges kedvezményei

Amennyiben a mobil színpad nagyobb méretekkel, illetve komplexebb kialakítással rendelkezik, vagy több helyszín kapcsán is felmerül az igény, ehhez mérten mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani.

Hogy milyen mértékben, és hogyan alakul ennek fényében a mobil színpad ár? Ennek a részleteit beszéljük meg személyesen. Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, szívesen állunk rendelkezésre.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás