Professzionális fémes megoldások

Miért jó az alumíniumból készített traverz és színpad?

Az alumínium a dobogó harmadik helyén szerepel bolygónk leggyakoribb elemei között. Tömérdek előnyös tulajdonsága miatt az egyik legnépszerűbb alapanyagként tartják számon. 

Az alumínium legnépszerűbb felhasználási területei között elsősorban az építőipart, kell megemlítenünk, de szívesen alkalmazzák más iparágakban is, mint például a légi- és földi járművek gyártásánál, műszaki alapanyagként, valamint csomagolóanyagként is. 

Számos pozitív tulajdonsága miatt cégünk számára is kedvelt alapanyag az alumínium. (pontosabban az alumínium ötvözet) Gyártmányaink, félgyártmányaink, mint például a mobil színpadunk lábazata és kerete is ebből az anyagból készül, illetve a traverzek is fém ötvözetéből készülnek.

Az általunk gyártott alumíniumból készült színpadtechnikai eszközök jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és nem rozsdásodnak. Szállításuk egyszerű, mivel alapanyaguk igen könnyű anyag. Az alumínium szilárd és tartós, ennek következtében az ebből az anyagból előállított szerkezeteink rendkívül időtállóak.

Ha megbízható színpadtechnikai szerkezetekre van szüksége és az Ön számára fontos, hogy magyar gyártmányú eszközöket használjon, válasszon minket!

Alumínium traverz, egyéb alumínium szerkezet a Metallum-Tech Kft-nél.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás