Professzionális fémes megoldások

A mobil színpad, traverz és a színpad fedés sem annyira kelendő a Covid-19 miatt

A Sziget Fesztivál is elmaradt a Covid miatt

Mindennapjaink talán legégetőbb problémája a Covid-19 járvány. A probléma szinte mindenkit érint, a gazdaság minden szereplőjének kárt okoz. Nem beszélve az olyan korlátozó intézkedésekről, melyek abban gátolnak minket, hogy mindennapi fáradalmainkat kipihenhessük. Szinte nincs lehetőség arra, hogy a felgyülemlett feszültséget – ami jelen pillanatban még fokozottabban ér minket – levezethessük.

A Covid -19 megjelent hazánkban is

A Covid-19 járványt a Sars-Cov-2 vírus okozza, amely 2019 indult „világhódító” útjára a kínai Vuhan városából.

Mikor az első híreket hallottuk, nem sok figyelmet szenteltünk nekik. Az ilyesfajta járványok már régóta nem okoznak problémát térségünkben. De hamar sokkoló adatok láttak napvilágot arról, hogy bizony Európát is elérte a pandémia. Szinte elkerülhetetlen volt, hogy hazánkat is érintse és szinte napok alatt robbant be Magyarországra is. Ennek kapcsán a kormánynak hirtelen kellett komoly korlátozó intézkedéseket foganatosítania. Mivel mindenki számára teljesen ismeretlen volt a kialakult helyzet, még a törvényhozók is tanácstalannak és bizonytalannak tűnve alkottak szabályokat. Ennek keretében született meg az a döntés, hogy 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem szabad megtartani.

A Covid hatása a rendezvényekre, nem annyira kell a mobil színpad sem

Mint korábban említettük, komoly kihatása volt és van azóta még fokozottabban is a gazdaságra, emberek megélhetési lehetőségeire.

Mobil színpad, traverz, színpad fedés sem kelendő most

Ebből a szórásból a Metallum-Tech Kft. sem maradt ki. Számunkra is a „főszezon” egybeesik a fesztivál szezonnal, ilyenkor komoly érdeklődés mutatkozik mobil színpad, traverz és színpadfedések iránt.

Sajnos az egyik legnagyobb kárvallottjai a válságnak a rendezvényeket hang-, fény és színpadtechnikai eszközökkel kiszolgáló cégek. Ez egyenes következménye annak, hogy a rendezvények sok esetben elmaradtak.
Hogy egy rövid körképet adjunk a hazai rendezvényipar állapotáról, szemezgettünk a legnagyobb fesztiválok Covid-19 által kialakult helyzetéből.

Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Volt Fesztivál

A legnagyobb hazai zenei és egyéb rendezvény a Sziget Fesztivál A Sziget több mint 25 éves múltra tekint vissza. 2020-ban nem tudták megtartani, így a megvásárolt jegyek 2021-re automatikusan érvényesek. A megváltott jegyek szintén felhasználhatók a rendezők másik két gigarendezvényén, a Balaton Soundon és a Volt Fesztiválon is. Utóbbiak szintén elmaradtak 2020-ban, ám hasonló volumenű és minőségű programokat ígérnek 2021 nyarára is. Mindhárom fesztivál esetében igaz, hogy a jegyek felhasználhatók a másik két rendezvényre is.

EFOTT

Legfőképpen a bulizni vágyó közép- és főiskolásoknak, egyetemistáknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget. 2019-es rekord látogatói szám után, 2020-ban sajnos elmaradt a velencei esemény. 2021-re ők is ígérik magukat.

Strand Fesztivál

Szintén a nagyok közé tartozik a Strand Fesztivál, melynek szintén nem volt lehetősége tavaly színpadra állítani fellépőit. A jó hír az, hogy a 2020-ra váltott jegyek az ő esetükben is érvényesek lesznek a 2021 nyarán esedékes Strand Fesztiválra.

2020 szintén elmosta a Fishing on Orfűt, Rockmaratont, Bánkitó Fesztivált, VeszprémFestet, Ozorát, RockBalatont.

Hosszan sorolhatnánk, ki mindenki maradt lehetőség nélkül az előző év Covid-helyzetéből kifolyólag. De látszik a fény az alagút végén. Van vakcinánk, nem is egyféle! Bízunk benne, hogy mihamarabb újra korlátozások nélküli, tejes életet élhetünk. Remélhetőleg nyáron különféle rendezvény helyszíneken ismét láthatjuk barátainkat, ismerőseinket.

Mi a Metallum-Tech Kft.-nél felkészültünk, várjuk a színpadtechnikai eszközök, mobil színpad, színpad fedés, traverz és más alumínium és acél szerkezetek iránt érdeklődők jelentkezését.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás