Professzionális fémes megoldások

Egyedi alumínium szerkezet és színpad a Magyar Öttusa Szövetségnek

Egyedi alumínium szerkezet gyártás

A Magyar Öttusa Szövetséggel történő együttműködés a 2019-ben, Székesfehérváron megrendezésre kerülő Öttusa Világkupa keretében valósult meg. A versenyen szerepeltek a világ élvonalbeli öttusázói mellet a magyar kiválóságok is, Marosi Ádám, Alekszejev Tamara (utóbbi meg is nyerte a világkupát), valamint a Guzi Blanka, Kardos Bence vegyesváltó duó, akik pedig az értékes ezüstéremmel gazdagították a hazai érmek számát.

Nagyon érdekes projektnek ígérkezett a megbízás, mert az általunk már szinte csukott szemmel elvégezhető mobil színpad telepítés mellett egyéb feladatok is vártak ránk, szükség volt egyedi alumínium szerkezet elkészítésére is .

Ilyen volt a lőállások elkészítése. Kreativitásunk kamatozott, mikor kitaláltuk, hogy egy-egy lőállás alapjaként egy-egy színpad elem szolgáljon. Kritérium volt még, hogy könnyen szállítható, gyorsan felszerelhető és jól állítható legyen a szerkezet. Ezt tökéletesen abszolváltuk.

Emellett lőlaptartókat is készítettünk, ami szintén egyedi kivitelezést kívánt meg.

De természetesen a jól megszokott színpad felállítása sem maradhatott el. A méret itt 20m x 6m volt. Helyet adott a díjátadó ceremónia mellett a vívó versenyszámnak is., itt helyezték el a pástot a szervezők. Fedésre, traverzre is szükség volt, hogy az időjárás viszontagságai ne befolyásolják a versenyt.

Kiváló rendezvényt bonyolíthatott tehát az Öttusa szövetség, melynek sikeréhez mi is hozzá tudtunk járulni.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás