Professzionális fémes megoldások

Nem kell visszaadni a támogatást – pályázat

Mobil színpad pályázati pénzből

 

A közelmúltban igen sok megkeresésünk jött olyan megbízóktól, akik pályázat segítségével szeretnének bizonyos eszközöket – mint például egy
mobil színpad – megvásárolni. Idén több mint 60 milliárd forint értékű támogatás osztanak szét a Vidékfejlesztési Program keretében, így leginkább vidéki vállalkozások, önkormányzatok vehetik igénybe ezeket a lehetőségeket, helybéli fejlesztésekhez. Az összeg párszázezertől több millióra is rúghat. Ezek mind vissza nem térítendő támogatások

Leader csoportok

Több mint 100 térségben úgynevezett Leader akciócsoportok mérik fel a hiányosságokat, igényeket és tesznek javaslatot ezek alapján bizonyos fejlesztési területek pályázat útján történő támogatására.

Hol juthatok konkrét információkhoz?

Sok olyan weboldal létezik, ahol információt kaphat az éppen aktuális pályázati lehetőségekről.
Mi az Államkincstár oldalát javasoljuk, ahol kereső segítségével szűrhet az Önt leginkább érintő és érdeklő lehetőségekre.

Mobil színpad vásárlás pályázati pénzből

Cégünknek már sok tapasztalata van az ilyesféle projektekkel kapcsolatban, ezért azon felül, hogy magas színvonalon legyártjuk a megrendelt terméket, magában a pályázat összerakásában is tudunk segíteni.

A megírásban segítséget kérhetünk az adott pályázatot kezelő Leader akciócsoporttól is, de mi is rendelkezünk erre alkalmas pályázatíró kapcsolattal. Partnerünk nagy tapasztalattal rendelkezik az általunk gyártott termékek beszerzésére kiírt pályázatokkal kapcsolatban.
Azt javasoljuk, ne várja meg, míg a források elapadnak, használja ki a lehetőséget, mi mindenben segítünk!

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás