Professzionális fémes megoldások

Őszi rendezvények országszerte

Őszi zenei fesztivál

Lassan vége a 2022-es nyárnak, ami rendezvény szempontból bődületesnek volt mondható. Mivel a Covid már csak kismértékben nehezítette életünket, így minden nagyobb fesztivál megrendezésre került. Bizony, ránk fért már az e féle kikapcsolódás.

Sajnos, ahogy alakulni látszik a mi és a világ sorsa, szükségünk lesz továbbra is a megfelelő relaxációra. A Covid, az Orosz-Ukrán háború érezteti már hatását, infláció, ár- és rezsiemelkedés kezdődött, és nem látható sajnos, hol lesz ennek a vége.

De nem szeretnénk senkit elszomorítani, mert azért bőven lesz lehetőség ősszel is a kikapcsolódásra.

Körbe néztünk, hogy az ősszel milyen rendezvényekre számíthatunk. Valószínű, több helyszínen az általunk gyártott színpad, traverz vagy színpad fedés, egyéb hang és fénytechnikai eszközök is megtalálhatók lesznek majd.

Ahol leginkább a zenéjé a főszerep

Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Már most is tart az Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál Szegeden. A rendezvényt helyesebb inkább fesztivál maratonnak nevezni, mivel augusztus 30-tól egészen november 10-ig tart. Az ismertebb elődaók közül Falusi Mariann szeptember 07-én, míg Varnus Xavér november 06-án lép majd színpadra.
Balaton Piknik
Mint a neve is mutatja, a Balaton partján, egész pontosan Siófokon rendezik szeptember 09-10. között. Itt leginkább az elektronikus zene jeles képviselői lépnek fel, mint például a Gus Gus, a Polo & Pan és az Acid Arab.

Tokaji Utcazene Fesztivál
A Balaton Piknikkel egyidőben, pontosabban szeptember 9. és 11-e között zajlik majd a Tokaji Utcazene Fesztivál. Mivel Tokaj jelentősen kötődik a borhoz, a fellépők zöme is vendéglátó helyiségek színpadain lépnek majd fel.

BME Egyetemi Napok
A Budapesten, közelebbről az Infoparkban rendezik az ősz legnagyobb hallgatói buliját szeptember 13. és 15. között. Mivel ez a jubileumi 15. év, talán még nagyobb lesz a felhajtás a színpadokon. Lássunk néhány fellépőt: alee, Azahriah, Follow The Flow, Jauri, Krúbi, Loving Arms, Tóth Andi a Valmar és még sok neves pop előadó.

Ahol nem a zene dominál

Makói Hagymafesztivál
Makó elsősorban a hagymáról és paprikáról közismert, de lassan a Hagymafesztivál is bekerül harmadiknak a fő ismérvek közé. A szeptember 9-11. között megrendezésre kerülő esemény, Makó jelentős szakmai, kulturális és zenei fesztivál eseménye. A fellépők közül elég megemlíteni Szikora Robit és az R-GO-t.

Szeged International Airshow
Vagy másnéven repülőshow. Azokkal a szavakkal, hogy vitorlázó, sárkány- és vadászrepülő, helikopter, hőlégballon, séta-, mű- és kötelékrepülés, sikló- és ejtőernyősök, gyermekvetélkedők, Besenyei Péter és Veres Zoltán még csak egy részét írtuk le a grandiózus rendezénynek melyre szeptember 9-10. között kerül sor.

Ha ősz, akkor bor

Az ősz a boros rendezvények egyik legjellemzőbb évszaka. Ebből is lesz jónéhány. Megemlítünk néhányat ezek közül.

Kerekdomb Fesztivál, Tállya
Tállya a Tokaj-hegyaljai borvidéken fekszik és mint ilyen, nyilván szorosan kötődik a jó borokhoz készítéséhez. Szeptember 16-18. között Tállyán sok-sok egyéb mellett, a boré a főszerep. Gasztronómiai élmények, filmbemutatók, dűlő túrák, borkóstolók, különböző előadások várják az odalátogatókat. A zenei színpadon pedig fellép többek között a Margaret Island, a BLAHALOUISIANA, Palya Bea és zenekara, valamint a HONEYBEAST.

Budapest Borfesztivál
Sokéves múltra tekint vissza és talán a legnagyobb boros rendezvény a Budapest Borfesztivál, melyet egy igazán patinás helyen, a Budavári Palota területén rendeznek szeptember 8. és 11. között. Itt igazán a bor van középpontban, ahol az ország mindegyik, magára valamit is adó pincészete képviselteti magát. A bor mellett gasztronómia, valamint zenei színpad is várja a résztvevőket.

Winelovers 100 Nagykóstoló
Ez egy ízig-vérig boros rendezvény, a már sokéve létrehozott hazai brand, a Winelovers rendezésében. Az eseményen többek között a szintén a Winelovers nevéhez köthető 100 legjobb magyar bor magazin helyezettjei képviseltetik magukat. Szakmai előadásokkal fűszerezett, jó hangulatú és profi bormustra szeptember 17-én, a Corinthia Budapest hotelben.

Ha hűvösebb lesz…

Gondoltunk a már csípősebb hőmérsékletű időszakokra is. Szerepeljen itt néhány zenei rendezvény október és november tájékán:

  • 2022.10.07-10.22: Liszt Ünnep 2022, Budapest
  • 2022.10.10-1016: UH Fest 2022, Budapest
  • 2022.10.15: Bónusz Fesztivál 2022, Budapest
  • 2022.10.15: Isolation Budapest 2022, Budapest
  • 2022.10.19-21: Budapest Showcase Hub 2022, Budapest

Tehát a paletta igen széles, aki teheti, ne unatkozzon az ősszel.
A magunk részéről büszkék vagyunk, hogy a háttérből ugyan, de még is segíthetjük ezeknek a remek eseményeknek a létrejöttét is.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás