Professzionális fémes megoldások

Sziget Fesztivál 2022 – Dua Lipától Justin Beaberen át, Korda Gyuri bácsiig

Sziget fesztivál 2022 - Korda György

Ennél aktuálisabb írásunk talán nem is született, mert hogy a mai napon indul a 2022-es Sziget Fesztivál és öt napon keresztül dübörög majd a buli. Napok óta látni Budapesten a már szinte elfeledett képet a városban tanyázó, csomagokkal, hálózsákokkal tébláboló külföldi fiatalokról. Ma már őket is a szigeten lehet megtalálni, mert tegnap már birtokukba is vehették a helyszínt.

1993-ban volt az első Sziget, kimondani is nehéz, de lassan 30 éve.

Az idei rendezvénynek különösen nagy a jelentősége, mert két év szünet után gyúlnak újra a fények az Óbudai-szigeti színpadok traverzein.

Az adatok azt mutatják, hogy jelenleg sem optimális a Covid helyzet. Viszont a vakcináknak köszönhetően a veszélyessége koránt sem olyan, mint az elmúlt két év során.
Azért is fontosak az ilyen rendezvények, mert a világban mostanra olyan események történnek, melyek már jelenleg is súlyosan befolyásolják mindennapi életünket. A Sziget, a zene, a lazulás talán egy időre feledtetni tudja a kialakult helyzetet.

De evezzünk vissza vidámabb vizekre.

Amiért érdemes a Szigetre látogatni

És hogy kiket láthatunk majd a színpadokon? A lista ebben az évben is világra szólóan rangos előadókból áll, nem beszélve a hazai sztárokról.
Hogy ne menjünk messze, ma este láthatja a közönség Dua Lipát a nagyszínpadon. Szintén ma lépnek fel a sziget talán legrégibb és egyik leg nagyobb sztárjai, Korda György és Balázs Klári.

Dua Lipa- Sziget Fesztivál 2022

Sok nem zenei programmal is várják a rendezők a szórakozni vágyókat. Ilyen például a Nagy Utcaszínház, ahol a Sacude nevű spanyol társulat adja elő Euforia című előadását.
Lesz Cirque du Sziget a cirkuszt kedvelőknek, Theatre-and-Dance Field a táncot szeretőknek, Vándor Vurstli házi vidámparkkal és vásári hangulattal és még nagyon hosszú a sor.

A teljesség igénye nélkül a nemzetközi világsztárok

Dua Lipa-n kivűl itt lesz a Bastille 11-én, Justin Bieber 12-én, Calvin Harris és Lewis Capaldi 13-án, Tame Impala 14-én és 15-én Sam Fender.

A magyar sztárok, szintén a teljesség igénye nélkül

Bagossy Brothers Compan, Azahriah, Random Trip, Krúbi, Lotfi Begi, Metzker Viktoria x Yamina, Ferenci György, Anna and the Barbies és nem utolsó sorban Korda Gyuri bácsiék.
Persze még sok-sok egyéb fellépővel is találkozhat az, aki kilátogat a 2022-es Sziget Fesztivál helyszínére.

A Metallum-Tech nélkül szegényebb lenne a Sziget

Már mi magunk sem emlékszünk minden olyan termékünkre, legyen az mobil színpad, traverz, tető, színpad fedés vagy bármilyen egyedi alumínium gyártmány, melyet a szervezőknek készítettünk. Ezért kicsit úgy érezzük, a zene, a fények, a hangtechnika minősége kicsit talán nekünk is köszönhető. A kapcsolat töretlen a rendezvénnyel, mivel az elhasználódott, cserére szoruló eszközöket, alkatrészeket is mi pótoljuk, ha erre szükség van. Ezért is szívünk csücske a Sziget.

Kedves fiatalok és kevésbé fiatalok, érezzétek jól magatokat idén is, és az előbb elmondottak okán gondoljatok kicsit ránk, ha a színpad előtt csápoltok a dübörgő zenére, és arcotokat megvilágítják a villogó fények.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás