Professzionális fémes megoldások

Mobil színpad, traverz, színpad fedés, díszletek, fémből készült alkatrészek egy helyen.

PályázatokAjánlatkérésÉrtékeljen minket!

Színpad korlát

A mobil színpad korlát anyaga acél, pontosabban acél zártszelvény. Korlátjainkat 1 méter magasságban gyártjuk, melyet a felénél, 50cm-en keresztrúddal látunk el. Így ezzel megelőzzük a korlát alatt történő kicsúszást. A terméket a kívánt színre festjük. Természetesen, ha más méret igény merül fel, arra is tudunk megfelelő megoldást és módosítjuk a terméket az elvárásoknak megfelelően.

A védőkorlátokat a mobil színpadhoz a járófelület oldalán található T horony segítségével tudjuk rögzíteni.

Alumínium önbeálló lépcső

Mint a neve is mutatja az alumínium alkatrész gyártás során készül ez a szerkezet. Szintén a nevéből következik, hogy a fel és lejutást teszi lehetővé, esetünkben a mobil színpadra, mobil színpadról.

A lépcső szerkezeti kialakítása lehetővé teszi, hogy egy fokozatmentesen állítható lábgarnitúrával rendelkező színpadnál bármilyen magasságban illeszkedjen a lépcső a színpad síkjához.

A lépcső egyik oldalán acél zártszelvényből kialakított korlátot helyezünk el.

A lépcsőfokok is alumíniumból készülnek. Igény szerint natúr vagy fekete színben kivitelezzük azokat.

Járófelülete a színpad járófelületével azonos, 18mm vastag csúszásmentesített, vízálló rétegelt lemez, sötétbarna színű fenolfilm bevonattal.

Fokozatmentesen állítható lábazat

A járófelülethez egyszerűen illeszthető lábszerkezet, amelynek anyaga 60 x 60-as alumínium profil és a benne elhelyezkedő speciális, erre a feladatra kifejlesztett 2 db T horonnyal ellátott alumínium profil. A magasság beállítása és a lábak helyzetének rögzítése nem igényel semmilyen speciális szerszámot, kézi erővel, a marokcsavarok meghúzásával történik.

A lábazat mérőléccel rendelkezik, így könnyebb és gyorsabb megfelelő szintre beállítani.

Sztenderd méretek: 60-100 cm, illetve 80-140 cm. Természetesen itt is igaz, hogy a sztenderd mérettől eltérő kivitelben igény szerint gyárthatók.

Fix lábazat

A mobil színpad lábazat a járófelülethez egyszerűen illeszthető vagy betűzhető. A fix lábazat anyaga 60 x 60 cm-es alumínium profil. A szerelés szerszámot nem igényel, a marokcsavarok meghúzásával történik, ám magassága nem állítható.

Igény szerinti méretre gyártható.

T-nút csavar

Speciálisan kialakított, multifunkcionális csavar, mellyel az alkatrészek a színpad oldalához rögzíthetők. Ezzel pl. kialakítható mobil színpad díszítés A csavart acélból készítjük.

Műanyag marokrésszel marokcsavarként is funkcionál, melyet első sorban az állítható lábak megfelelő szinten történő rögzítésére használhatunk.

Alumínium rámpa

Funkciója hasonló a lépcsőéhez, tehát a színpadra fel, illetve színpadról lejutásban segít. Annyiban más, hogy gyakorlatilag az akadálymentesítést meg lehet vele oldani. Így kerekesszékkel is könnyen fel lehet jutni a mobil színpadra. Bizonyos, görgőkkel ellátott szerkezetek feljuttatására is kiválóan alkalmas. Nagy segítség ez például a zeneiparban dolgozóknak, hangtechnikával foglalkozóknak. Rámpáinkat alumíniumból készítjük. Alumínium alkatrész készítés kiváló színvonalon, nagy precizitással.

 

Összecsukható alumínium rámpa

Ez egy mobil színpad alumínium alkatrész. Funkciója teljesen azonos a sima alumínium rámpáéval, tehát a mobil színpadra való közlekedésre szolgál. De mivel össze lehet csukni, kisebb helyet foglal. Nagy segítség ez, ha kicsi a szállító eszközünk, vagy nem férne el egy sima alumínium rámpa.

Színpad összekötő

A rögzítő elemek biztosítják a mobil színpad járófelületek pontos és stabil összekötését. Így a járófelületek egy síkban helyezkedhetnek el, és az mobil színpad összekötő elemek megakadályozzák a függőleges és oldalirányú elmozdulást egymáshoz képest.

Minden színpad elemhez két színpad összekötő kerül szállításra.

Az összekötőket gyártjuk alumíniumból és acélból is, az adott kritériumoktól  függően.

T-nút léc

Acélból készült alkatrész. A T-nút léc feladata a mobil színpad esetében, a különböző modulok kiszintezése, illetve a modulok egymáshoz képesti, vertikális elmozdulásának megakadályozása. Röviden a mobil színpad beállítása.

Lábösszefogató

Az acél szerkezet gyártás terméke. A lábösszefogató, mint a neve is mutatja, a mobil színpad lábait fogja össze. Ezzel megakadályozza, hogy a különböző színpad modulok elmozdulhassanak egymáshoz képest.

Mobil színpad járófelület

A mobil színpad járófelület 18mm vastag rétegelt lemez. A járófelület sötétbarna fenolfilm bevonattal látjuk el, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő csúszásmentességet. A bevonat segítségével biztosítani tudjuk a felület kopás- és vízállóságát is.

A színpadelemek modulmérete: 1m x 2m. Terhelhetőségük: 1000 kg/m2. Hosszanti merevítővel szereljük fel őket a nagyobb teherbírás érdekében.

A színpadelemek keretéül speciális extrudált alumínium profil szolgál, amely a járófelület rétegelt lemezét megóvja a szállítási sérülésektől és biztosítja a résmentes, pontos illeszkedést egymáshoz.

Billentőléc

A billentő léc mobil színpad rámparögzítő elem, tehát az alumíniumból készült rámpákat rögzíti a mobil színpad oldalához. Az alumínium rámpa pedig segítség a színpadra történő akadálymentes feljutásban.

Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás