Professzionális fémes megoldások

Mobil színpad, traverz, színpad fedés, díszletek, fémből készült alkatrészek egy helyen.

PályázatokAjánlatkérésÉrtékeljen minket!

Base 34

A tornyok alapjául acél bázis szolgál, amely kialakítása lehetővé teszi az oldaltámasz és a stabilizátor fogadását. A bázisokon elhelyezett 4 db kerék segítségével szállítás és telepítés közben egyszerűen mozgatható. Az oldaltámaszokon elhelyezett nagy teherbírású acélmenetes orsók segítségével lehetővé válik a tornyok gyors és pontos szintezése. A színpad fedés készítés során, a Base 34 segítségével sokkal stabilabbá válik a traverz oszlop.

A Base 34 az Evo-Truss 34-es színpadfedéshez alkalmazandó, de létezik Base 44-es bázis, amelyet pedig az Evo-Truss 44-es családhoz használunk.

A bázis Furatok úgy vannak kialakítva, hogy a traverz elemek csatlakoztathatók legyenek. Színpad fedés készítés professzionális színvonalon, kiváló szakértelemmel.

Hinge csap

A Hinge csap gyártás az alumínium alkatrész készítés szakterületéhez tartozik.

Két Hinge billentő elemet lehet a segítségével csatlakoztatni. A Hinge elemek csukló módjára illenek egymásba (a Hinge elemek a traverz oszlop eldöntését segítik). Furataikon keresztül dugva a Hinge csapot, rögzülnek egymáshoz.

Ez után a Hinge csapba egy úgynevezett R-clip rögzítő stift kerül, így a csapot is rögzítjük, megakadályozva ezzel, hogy kieshessen a Hinge elemekből és a csatlakozás széteshessen.

Szerelhető kúpos hüvely

Segítségével a traverz alkatrész úgy kapcsolódik egy másik elemhez, hogy a hiányzó távolságokat áthidalhassuk. Tehát tulajdonképpen térkitöltő szerepe van, így optimalizálva a színpad fedés kialakítását. Az alkatrészt alumíniumból készítjük.

Spacerek

A sima kúpokkal két traverz elemet kötünk össze, Az egyik felét az alsó, másik felét a felső traverz elem lábaiba dugjuk. A spacerek annyiban különböznek, hogy a két kúpos vég között henger alakú helykitöltő szakaszt hagyunk meg. Ennek a toldásnak a segítségével olyan távolságokat is áthidalhatunk, amik nem egyeznek pontosan a traverz elemek magasságával. Illetve eltérnek akár a traverz elemek magasságának egész számú többszörösével. Sokféle méret létezik, 040, 005, 003 de természetesen atipikus méreteket is legyártunk. Színpad fedés készítés kiváló színvonalon, nagy precizitással a Metallum-Tech szakértelmével.

R-clip

Feladata a traverz elem rögzítés.  Az R-clip-et leginkább kúpoknál alkalmazzuk és acélból gyártjuk.

Kitalpaló

A traverz stabilizáló elem feladata, hogy fixen tartsa a traverz tornyot, megakadályozva a torony dőlését. Ehhez nyújt még segítséget a stabilizátor rúd, mert összeköti a kitalpalót a traverzzel. A kitalpaló a basehoz van erősítve, így növelve meg a talajhoz viszonyított illeszkedési felületet. A kitalpalókon kisebb menetes talpacskák vannak, melyek közvetlenül a talajjal illeszkednek. A kitalpaló segítségével történik a kiszintezés. Egy lábazathoz négy kitalpaló szükséges.  Acél zártszelvényből készítjük.

Stabilizátor rúd

A stabilizátor rúd felel a traverz oszlop borulékonyságának kiküszöböléséért mint stabilizáló elem. A traverz alapját képező basehoz (alap) kitalpalókat erősítünk, mert ezzel megnöveljük a talajhoz viszonyított horizontális illeszkedési területet. A kitalpalókat, valamit a traverz oszlopot kötjük össze ennek az alkatrésznek a segítségével. A traverzhez bilincs segítségével rögzítjük. A stabilizátor rudakat alumíniumból készítjük, nagyon fontos eleme a traverz készítés folyamatának.

Egy traverz lábhoz 4 darab stabilizátorra van szükség.

Hinge billentő elem

Két részből álló szerkezet. Segítségével a traverzek billenthetők, tehát könnyebben fel- és leszerelhetők. A billentő elemeket négyzet alapú traverzeknél alkalmazzuk, övrudanként egy ilyen alkatrészt helyezünk el. A billentéshez értelemszerűen csak kettőt használnak, felállítás után rögzítjük a másik kettőt. Segítségével két irányban is billenthetők a traverz oszlopok, megkönnyítve a színpad fedés telepítését.

Általában nagyobb tömegű traverzekhez alkalmazzuk, ahol fontos, hogy a súlytöbblet ellenére is könnyedén fel tudjuk állítani a szerkezetet.

A Hinge billentő elem alumínium felhasználásával készül.

Evo-clamp fekete szimpla és dupla bilincs

Ez az alumíniumból készült traverz alkatrész sokféle dologra használatos. Ilyen például a stabilizátor rúd rögzítése a traverzhez. Gyártjuk dupla és szimpla kivitelben is. Különböző átmérőjű bilincseket forgalmazunk, melyek lehetnek fekete vagy natúr alumínium színű. terhelhetősége 500 kg. Alumínium szerkezet gyártás kiváló színvonalon, nagy precizitással.

Alumínium félkúpok

Gyakorlatilag a kúpos hüvely és a spacer hibridje, egyik felét a traverz elem övrúdjába helyezzük és acél stifttel stabilizáljuk. Másik fele lemez felületekhez rögzíthető. Természetesen alumíniumból készül. Alumínium szerkezet készítés, bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása a Metallum-Technél.

Alumínium kúp

Az alumínium kúpokat az elnevezésből következtethetően alumíniumból gyártjuk. Segítségével két traverz elem összeköthető. Mindkét fele kúpban végződik, melyeket a traverz elem övrúdjába helyezünk el. Az alumínium kúpot acél stifttel rögzítjük.

Acél stiftek (sima és menetes)

Mint a neve is mutatja, acélból készült alkatrész. Feladata a különböző színpad összekötő elemek egymáshoz történő rögzítése. Menetes és menet nélküli kivitelben is gyártjuk. Színpad, mobil színpad gyártás professzionális színvonalon, kiváló szakértelemmel.

Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás