Professzionális fémes megoldások

Mobil színpad, traverz, színpad fedés, díszletek, fémből készült alkatrészek egy helyen.

PályázatokAjánlatkérésÉrtékeljen minket!

EVO-TRUSS 33

Az EVO-TRUSS33 –as traverzcsalád elemei háromszög alakúak (30cm x 30cmx30cm), különböző hosszúságban és kialakításban elérhetők. Az egyes elemek alumínium kúpokkal csatlakoztathatók egymáshoz. Az EVO-TRUSS33-as termékcsalád a 0,5m-től a 3m-es elemig, valamint különféle csatlakozó és sarok elemek széles választékával kapható.

Az EVO-TRUSS33-as család elemei elsősorban dekorációs, beltéri, vagy kiállítási célt szolgálnak.

EVO-TRUSS 34

Az EVO-TRUSS34 –es traverzcsalád elemei négyszög alakúak (30cm x 30cm), különböző hosszúságban és kialakításban elérhetők. Az egyes elemek alumínium kúpokkal csatlakoztathatók egymáshoz. Az EVO-TRUSS34-es termékcsalád a 0,5m-től a 3m-es elemig, valamint különféle csatlakozó, kocka és sarok elemek széles választékával kapható. Az EVO-TRUSS34 népszerű termékcsalád, elemei sokoldalúan felhasználhatók. Tetők, vagy LED fal tartók lábainak, vagy nagyobb távolságok áthidalására is alkalmasak.

 

EVO-TRUSS 44

Az EVO-TRUSS44 –es traverzcsalád elemei négyszög alakúak (40cm x 40cm), különböző hosszúságban és kialakításban elérhetők. Az egyes elemek alumínium kúpokkal csatlakoztathatók egymáshoz. Az EVO-TRUSS44-es termékcsalád a 0,5m-től a 3m-es elemig, valamint különféle csatlakozó, speciális, kocka és sarok elemek széles választékával kapható. Az EVO-TRUSS44-es termékcsalád elemei nagy teherbírásúak, kültéri alkalmazásra kiválóak. Több féle tetőszerkezet tartó elemei kerülnek ki közüle.

EVO-TRUSS 54

Az EVO-TRUSS54 –es traverzcsalád elemei négyszög alakúak (50cm x 50cm), különböző hosszúságban és kialakításban elérhetők. Az egyes elemek alumínium kúpokkal csatlakoztathatók egymáshoz. Az EVO-TRUSS44-es termékcsalád a 0,5m-től a 3m-es elemig, valamint különféle csatlakozó, speciális, kocka és sarok elemek széles választékával kapható. Az EVO-TRUSS54-es termékcsalád elemei robosztus kialakításúak, nagy terhek elviselésére lettek tervezve, kültéri alkalmazásra kiválóak. Nagy tetőszerkezetek, LED falak tartó elemei, valamint két pont között 20m-es távolságig áthidalására alkalmasak.

Evo-Truss íves travezek

Az EVO-TRUSS íves traverzek különféle geometriával rendelkeznek. Mind az EVO-TRUSS33-as, 34-es, 44-es, vagy az 54-es család részei lehetnek. Az egyes elemek alumínium kúpokkal csatlakoztathatók egymáshoz, méretük 0,5m-4m-es méterig terjedhet. Felhasználásuk sokrétű, dekorációs elemként, vagy nagykeresztmetszetű egyedi, színpadfedések elemeiként is felhasználhatók.

Evo-Truss sarkok, kockák

Az EVO-TRUSS standard sarkelemek, valamint az – akár 6 oldalon csatlakozó- kockák mind az EVO-TRUSS33-as, 34-es, 44-es, vagy az 54-es család részei lehetnek. A különféle csatlakozási pontok, elágazások nélkülözhetetlen elemei. Az egyes elemek alumínium kúpokkal csatlakoztathatók egymáshoz.

Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás