Professzionális fémes megoldások

A mobil színpad komplikált világa

Evo-stage 1000 mobil színpad

Az épített mobil színpad számos beltéri és kültéri rendezvény elmaradhatatlan kelléke, legyen szó színi előadásról, koncertekről, táncbemutatókról, vagy bármilyen más közösségi rendezvényről, sportbemutatóról. Évszakoktól függetlenül számos olyan programmal találkozhatunk, ahol az alumínium színpad, rendezvénysátor vagy színpadfedés elengedhetetlen része a rendezvénynek. Ezek előnye a könnyű és gyors össze- és szétszerelhetőség, valamint a mobilitás.

A mobil színpadokból mindig érdemes a mind kül- és beltéren használható, nagy kopásállósággal rendelkező csúszásmentes, fenolfilmmel ellátott színpad járófelületet választani. A lábkialakításnál törekedjünk arra, hogy az minden igényt kielégítsen hosszú távon. Ezt egy fokozatmentes állításhatóságú lábgarnitúrával rendelkező színpaddal tudjuk biztosítani. Fontos szempont, hogy a megfelelő stabilizással és teherbírással rendelkezzen az eszközünk, így nem lehet probléma egy zumba csapat, vagy egy néptánc együttes fellépése.

A színpadnak tökéletesen illeszthetőnek, valamint nagy teherbírásúnak kell lennie, hogy az hosszútávon használható legyen. Ezt a megfelelő minőségű, tanúsítvánnyal rendelkező eszközökkel biztosíthatjuk.

nyugodtan forduljon hozzánk. Immár közel 2 évtizede foglalkozunk színpadtechnikával, bízzon tapasztalatunkban, nálunk a legjobb minőségű eszközökkel és profi kivitelezéssel találkozhat.

mobil színpad, egyéb alumínium szerkezet a Metallum-Tech Kft-nél.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás