Professzionális fémes megoldások

Nyitnak a falunapok – mobil színpad, traverz ezerrel

Falunap, Varga Miklós, István, a király

Jelenlegi életünket talán a lenagyobb mértékben befolyásoló tényezője a Covid járvány. 3-4 hónappal ezelőtt még nem láttuk, csak bíztunk benne, hogy olyan mértékű könnyítések lépnek életbe, mint amelyek mostanában váltak hatályossá. Bíztunk benne, hogy olyan termékeink, mint a mobil színpad, traverz, alumínium, acél vagy csőhajlított termékeink kelendőbbek lesznek.

A kormány 5 millió beoltotthoz kötötte a enyhítések bevezetését. Az egészségügyi dolgozóknak nagyon hálásak lehetünk az ennek érdekében elvégzett, emberfeletti munkájukért. A Metallum-Tech ezúton is szeretné kifejezni elismerését. Köszönjük, hogy lesz lehetőségünk dolgozni és lesz értelme a munkánknak például a nyári rendezvényeken, ahol szükség van mobil színpad felállítására, traverzre vagy egyéb, az általunk gyártott szerkezetekre. Legjobb tudásunkkal segítünk, ahogy eddig is.

De visszatérve az ország megnyitásához, bizony nagyon nagy szükség van már erre. És nem csak gazdasági értelemben, hanem mentális egészség szempontjából is. Minden ember igényli a kikapcsolódást, szórakozást. Úgy tűnik, hogy ilyen szempontból szép nyarunk lesz, mert a rendezvények szervezői is teret kaptak arra, hogy bár bizonyos szabályok betartása mellett, de szabadon megvalósíthassák terveiket.

Korábban hírt adtunk a különböző rendezvényekkel kapcsolatos, aktuális szabályokról, de lássuk, mi a mostani helyzet.

Családi és magánrendezvények

Lakodalomban 200, magánrendezvényen 50 fő vehet részt és mindkettőn megtartható zenés, táncos program is.
A házasságkötés szertartása és a temetés nem számít rendezvénynek, ezért ezek nem korlátozottak.

Nagyobb rendezvények

Ilyen jellegű eseményeket a koronavírus ellen védettek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják, kivéve a zenés, táncos rendezvényeket.

Zenés, táncos rendezvények

A szabadtéren tartott zenés, táncos rendezvényeken kizárólag védettek vehetnek részt.

Egyéb rendezvények

Ezek a fenti kategóriák egyikébe sem tartoznak. Szabadtéren, 500 főnél kevesebb jelenlévő esetén a nem védettek is ott lehetnek, ám 500 fő feletti rendezvényeken (kivétel a sportfesztiválok), a védett személyek, valamint felügyeletük alatt álló 18 év alattiak vehetnek részt.

Falunapok

Ez a rendezvény típus is igen fontos számunkra, mivel megrendelőink között szépszámmal akadtak falunapok rendezői, különböző önkormányzatok.
Az ilyen események nagy szerepet játszanak egy település életében. A helyi közösségnek, családoknak kiváló kikapcsolódási szórakozási lehetőség. Kulturális értelemben, hagyományőrző és művelődési szempontból is nagy jelentőséggel bír. Egyfajta összetartást, a lokálpatriotizmus erősödését is jelenti az ott lakók számára.

A falunapok a rendszerváltás korai éveiben jöttek létre a búcsúk háttérbe szorulása okán, de mára hagyománnyá vált a leg több helyen.
Nagyon jó hír, hogy június 14-től engedélyezték ezeknek az eseményeknek a megrendezését is. Részt vehetnek rajta védettséget igazolók, valamint a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliak is.

5000 főnél nagyobb településeken, a szabadtéri rendezvényeket védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők is látogathatják, de az össz közönségszám nem haladhatja meg az 1500 főt.

Mivel a falunapok különböző fellépések, előadások is helyet kapnak, ezért kézenfekvő, hogy mobil színpad és a hozzá tartozó traverz telepítésére is szükség van. Itt jövünk mi a képbe, mert nem csak gyártunk és telepítünk ilyen szerkezeteket, de sokéves tapasztalattal rendelkezünk az önkormányzatokkal, falunapok rendezőivel történő sikeres együttműködés terén.

Várjuk tehát a megkereséseket a közös munka megkezdése érdekében.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás