Professzionális fémes megoldások

Sok színpadot készítünk ősszel is

Őszi mobil színpad

 

Cikkünket talán tekinthetnénk egyfajta sorozat elemeként, amely sorozatot a Covid kényszere szült. Igaz, most nem elsősorban a pandémia szemszögéből szemlélődünk, de most is szeretnénk egy áttekintést adni a mostani időszak dolgairól, eseményeiről, melyekhez tevékenységünk, mint pl. a
mobil színpad készítés így vagy úgy kapcsolódik.

Néhány szóban azért a járványról is: bár hallani riasztó statisztikai adatokat, úgy tűnik, az átoltottság szintje elegendő ahhoz, hogy az ország többé-kevésbé a megszokott színvonalán prosperáljon. Természetesen mi is – mint mindenki – nagyon örülünk, hogy végezhetjük a munkánkat.

Az egyik fő termékünk a mobil színpad, lássuk, hol futhat össze bárki az általunk gyártott szerkezetekkel.

Ősz van, természetesen ennek az évszaknak is meg vannak a szokványos eseményei, rendezvényei, rendezvény-típusai.

Őszi futóversenyek

Nincsenek már 30 fokok, de a nap többnyire még szépen süt. Ez az időjárás kiválóan alkalmas a szabadtéri sportolásra. Ilyen például a futás is. Ennek megfelelően több rangos futófesztivált is rendeznek, rendeztek az ősszel. Nyilván nem tudjuk az összeset felsorolni, de a teljesség igénye nélkül nézzünk néhányat.

15. alkalommal rendezték meg az Ultra Balatont 2021. október 1-3. között. Mint a neve is mutatja, ez egy Balaton kerülő verseny. A versenyzők elIndulhatnak egyéni vagy csapat futóként és kerékpárosan is. Ez Közép-Európa leghosszabb távú futóversenye.

36. SPAR Maraton Fesztivál 2021. október 9-10-én rendezték. Ez Magyarország legnagyobb ilyen típusú rendezvénye, talán sokunknak nem is kell bemutatni. Több mint 13000 nevezés érkezett az idén. Két nap alatt összesen 12 kategóriában tartanak futásokat. Nagyon jelentős értéket képvisel ez a rendezvény a tömegsport életében, bármekkora felfordulást is okoz a főváros közlekedésében.

És akkor legyen egy kevésbé ismert, de fővárosi esemény: Puskás Aréna Futás. Erre még most is lehet jelentkezni. Bárki megismerheti a Puskás Ferenc Sportarénát egy futóverseny keretein belül. Kétféle versenyszám lesz, a stadion kör (5km-es táv) és a lépcsőfutás, ahol 10 emeleten 169 lépcsőfokot kell megtenni.

Legyen az nagyobb vagy kisebb futóesemény, egész biztos szükség van hangtechnikára, emelvényre, különböző pavilonokra, így ez természetesen számunkra is lehetőség a munkára, mivel már van tapasztalatunk ilyesmiben.

Gasztronómia ősszel

A gasztronómiához kapcsolódó rendezvények is virágkorukat élik ősszel.
Újra megrendezik például a Siófoki Halfesztivált, ahol nyilván a halé a főszerep. De itt aztán van dínom-dánom, főzőverseny és fellépők (persze színpadon J).

Vagy említhetnénk a Csabai Kolbászfesztivált, ahol az étel mellett olyan zenészek is megjelennek, mint a Budapest Bár, vagy Kowalsky meg a Vega.

Hogy ne csak együnk, igyunk is…

Egyre több sörös esemény látogatható, ilyen például a Kraft Sörfesztivál a Dürer Kertben, vagy a Nyitott főzdék Napja. Aki a Whisky-t szereti, annak kedvez a 10. Whisky Show novemberben.

És természetesen a bor is főszerepet kap ősszel a rendezvényeken. Szeptemberben rendezték a Winelovers 100 elnevezésű, a 100 legjobb hazai bort felvonultató eseményt. Novemberben pedig jön a Bordói November, ahol elsősorban a vörösboroké a főszerep.

Szokásunkhoz híven vessünk egy pillantást a zenés rendezvényekre is, melyeknek traverz és színpad szerkezeteink szintén elengedhetetlen elemei. Természetesen olyan nagy volumenű események nincsenek már, mint nyáron (Sziget, Balaton Sound, Volt). De vannak magas értéket képviselő rendezvények, mint pl. az Újbuda Jazz Fesztivál vagy a Liszt fesztivál Gödöllőn.

 

Ünnepekre készülvén

Ne felejtsük el, hogy mindjárt itt van Karácsony és Szilveszter is. Sok rendezvény várható a téli időszakban, ünnepek környékén. Nyit az adventi vásár a Vörösmarty téren, Vácott, Sárváron, Zalaegerszegen, Szombathelyen és ki tudja még, merre.

Ne feledjük a karácsonyi és szilveszteri rendezvényeket, ahová szintén színpadokra és hangtechnikára lesz szükség.

Tehát szerencsére mi sem fogunk már unatkozni idén, jó pár megbízásunk van mobil színpad készítésére. Emellett bármilyen alumínium szerkezetet is elkészítünk, végzünk csőhajlítást és persze sok minden mást is.

Jó egészséget mindenkinek az őszre is, de hagyjanak időt a lazulásra az őszi rendezvényeken.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás