Professzionális fémes megoldások

Kellemes ünnepeket kíván a Metallum-Tech

Metallum-Tech karácsony

 

2021 év vége van, nemsokára itt a Karácsony, majd a Szilveszter. 2020 nem egy sikertörténet a mondern világ életében, így a mi életünkben sem, a 2021 azért már könnyebb volt.

Bár a vírus itt van köztünk és a statisztikai mutatók sem a leg jobbak, de szerencsére jóval kevesebb a korlátozás, mint tavaly ilyenkor.
Mivel tevékenységünk szorosan kötődik a rendezvényekhez, idén két alkalommal is foglalkoztunk a nagyobb rendezvényekkel. Mégpedig olyan nézőpontból, hogy egyáltalán megrendezik e őket idén. Főleg, hogy 2020-ban nagy részük elmaradt. Jó szokásunkhoz híven tekintsünk meg néhány nagyobb eseményt, miként álltak a 2021-es évhez.

Mint azt korábban is megírtuk, a legnagyobbak 2020-hoz hasonlóan idén sem tudtak létre jönni. A Sziget Fesztivál, a Balaton Sound és a Volt is elmaradt sokak sajnálatára. Túl nagy volumenű események ezek ahhoz, hogy a bizonytalanság kockázatát vállalni tudták volna.

Jó hír volt a szórakozni vágyók számára, hogy viszont jónéhány viszonylag jelentősebb és kimagaslóan jó hangulatot biztosító rendezvényt viszont megrendeztek 2021-ben. 2020-ban ezek a fesztiválok is elmaradtak. Lássunk néhányat a teljesség igénye nélkül.

Campus fesztivál

2020-al ellentétben idén július 21. és július 25-e között tartották meg Debrecenben.

Művészetek Völgye

2020-ban szintén elmaradt, ám idén július 23. és augusztus elseje volt az időpontja. Kapolcs és környéke adott otthont a 30. alkalommal megrendezésre kerülő kulturális rendezvénynek.

EFOTT

2020-ban ez is elmaradt, ám az előzőkhez hasonlóan 2021. augusztus 11. és 15-e tárt kapukkal várták a közönséget a Velencei tó partján.

Így alakult számunkra az idei év

Bár január, február környékén még csak reménykedtünk, de most már kimondhatjuk, hogy a 2021-es esztendő számunkra is sikeresebb volt az előzőnél. Ebben a korlátozások visszaszorítása mellett nagy szerepe volt az idei évre kiírt fejlesztési támogatással járó pályázatoknak.
Sokat segített a különböző kis és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak a mobil színpad építésben, egyéb alumínium szerkezetek beszerzésében a Vidékfejlesztési Program.

Egy kis ízelítő az idén átadott különféle munkáinkbó

Megrendelőink között vállalkozások, alapítványok, szervezetek, közintézmények és önkormányzatok egyaránt megtalálhatók.

Többek között átadásra került több EVO-TRUSS 12x10x7,5m-es,  EVO-TRUSS 10x8x7,5m-es méretben gyártott színpad fedés. Kivitelezésre került egy  EVO-TRUSS 20mx6x7,5m méretű színpad fedés, valamint több – kisebb méretű különféle EVO-TRUSS traverzekből felépülő rendszer.

Korábban arról is beszámoltunk már, hogy az önkormányzatokkal történő együttműködésben jelentős tapasztalattal rendelkezünk. A sokéves együttműködések folyományaként vált egyik legkedveltebb termékünkké az EVO-TRUSS 8X6X4m-es íves fedés, melyből több is gazdára talált, legtöbbször önkormányzati, vagy közintézményi keretek között.

Nagy teherbírású színpadrendszerünk az EVO-STAGE1000 mobilszínpad is az ország szinte minden részébe került, jó pár négyzetméteren.

Mobil színpad
Traverz
Színpad fedés
Evo-Truss
Evo-Stage

2022

Komolyan reménykedünk abban, hogy az utóbbi két év ijesztő történései mérséklődnek és akár el is tűnnek az életünkből 2022-ben. Egy biztos, mi teljes energiával és vehemenciával, a megszokott magas szintű szakmai színvonalon szeretnénk munkánkat végezni a jövő évben is.

De most kezdjük meg jól megérdemelt pihenésünket. Ezúton is köszönjük az együttműködést és a bizalmat minden kedves ügyfelünknek, partnereinknek és kívánunk Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket, sikerekben gazdag Új Esztendőt!

Találkozunk 2022-ben.

Kérjen ajánlatot


    Mobil színpad, traverz, színpad fedés, alumínium szerkezet készítés, csőhajlítás